начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Живота ми е опастност моля ви помогнете! В опастност съм-

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Живота ми е опастност моля ви помогнете! В опастност съм-

Мнениеот zlatnaroza » 26 Фев 2014, 01:14

Моля ви не подминавайте моя случай нуждая се от безплатни консултации.Смятам,че в моя случай участват и държавни органини.Искам да намеря доказателства живота ми е опастност.Наследник съм и то много богат незнам точната сума и незнам какво се случва в действителност. Мога да бъда поведена под отговорност и ме е страх непознавам закона и наистина незнам какво се случва.Има слухове-истински твърдения и лъжи участвам във филми.Не съм избирала нито баща си,нито майка си.Смятам,че и държавата е виновна за моят случай аз обвинявам и управлението ни,но мога да бъда подведена под отговорност за клевета и куп други неща който незнам какво и как аз не съм информирана и запозната.Нарушени са ми човешките права нарушени и потъпкани.
Тази информираност е за моя сметка затова,че аз не съм учила,а някога съм била непълнолетна отнели са ми правото на образование,и много други права законни мойте са били нарушени незнам кой какво е спечелил от тези спекулация и на кой преча.Обвинена съм и в малоумие-баща ми ме биеше в главата и пребиваше имаше и свидетели караше ме да нося цистерни печки и бидони и бях непълнолетна,сестра ми е учила в училище за малоумни.Не си знам правата.Тя живееше от тялото си проституираше на пътя ,а това е предстъпление или незнам какво вече и проституцията е законна.А склоняването към проституция насилствено склоняване? Според 3.2.2. Ред за приемане на работа на лица под 18 години
Член 302 КТ аз съм работила не черно и без документи и Член 303 КТ.
Това е водило до малоумие немога да съдя държавата , но тя може да съди мен каква е моята вина,че съм законна наследница на един побъркан човек и приятелите му са в общината.Кажете ми как да се защитя.
Измама,клевети,имотни измами,разваляне на нотариален акт , смяна на име с някакво ненормално име на брат ми държавата върши неща против гражданите си и участва в измами с цел облага. Майка ми не е съгласна,а аз съм ощетена и продаденият ми живот ако питате мен бих искала да съдя всички,но е невъзможно. Истинското ми желание е да си науча правата и да разбере против волята ми в какви правителствени и държавни афери участвам и какво преча аз и моето съществуване на държавата какво искат от мен аз имам права . Нямаше да се занимавам и да се моля ако найстина не се страхувах.Моля ви помогнете ми.Моля ви!Държавата ни има за маруонетки и се забавлява с нас? Държавата ли си забавлява с нас гражданите или е виновен баща ми но как без съдействие от съда и общината той осъществява измамна дейност и представя фалшиви бележки баща ми плаща на правителството ли и всички за замеси и играта ,която е моят живот и правото на образование и бъдеще. Окрити са имоти и пари аз съм учила за икономист-мениджър и горе долу познавам някой документи майка ми се караше да уча за адвокат и ме натискаше да съм в силни паралелки и държеше много на образованието мъжете не харесвали прости жени. Баща ми спи с доведената си дъщеря и с майка и.
Доведената му дъщеря го нарича татенце някога тя беше непълнолетна и спеше с мъже за пари от 5ти клас.
Това е клевета без доказателства,но е истина как да ги докажа,държавата може да съди мен ,а всъщност съм един гражданин неизбирал семейството си каква е вината ми,че съм необразована и неука имам единствено средно образование. Аз мога ли да водя някакви дела срещу баща ми за тормоз и как да го докажа?
zlatnaroza
Нов потребител

Re: Живота ми е опастност моля ви помогнете! В опастност съм

Мнениеот borovinka » 26 Фев 2014, 11:14

Така се получава, когато се спре редовният прием на хапчета...
Veritatem dies aperit
borovinka
Активен потребител

Назад към Покупко-продажба