начало

Съдът обяви за нищожна забраната да се оспорват оценките от матурите Съдът обяви за нищожна забраната да се оспорват оценките от матурите

Отказ на администратор на лични данни да приеме заявление

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Отказ на администратор на лични данни да приеме заявление

Мнениеот georgi_ivanov » 25 Мар 2025, 08:31

Привет,
администратор на лични данни отказа да отговори на заявление за достъп до лични данни, тъй като в него липсваше адрес. Не бях сложил адрес, защото бях бездомник и нямаше къде да ми пратят отговор.
Администраторът отхвърли заявлението, като нередовно и помоли за ново заявление с вписан вътре адрес. Аз входирах ново заявление с вписан адрес след, като вече имам адрес.
Моля, да ми отговорите дали администраторът има право да отхвърли заявлението като нередовно или е направил грешка? Мога ли да се позова на старото отхвърлено искане?
georgi_ivanov
Потребител

Назад към Административно право