начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Бременността ми проблем ли е?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Бременността ми проблем ли е?

Мнениеот p-petrova » 19 Сеп 2011, 14:33

Здравейте, имам нужда от малко информация относно положението в което се намирам и мерките , които трябва да предприема.
Собственик съм на малко предприятие и като такъв съм основното звено в правилното функциониране на дружеството. Естествено като болшинството и аз финансирах бизнесът си с кредити от банки. Проблема по обслужването им дойде преди два месеца, когато личния ми гинеколог ми предписа домашно лечение , поради напреднала проблемна бременност ( все си мислих ,че няма да е проблем за мен да работя почти до края на бременността). Вече съм в осмия месец и съм наясно ,че нещата в бизнесът ми без мен не вървят никак добре , а обслужването на кредитите е непосилно поне за в момента. Имам чувството ,че се завъртях в един порочен кръг и не мога да видя изходът в момента. В следствие на обърканите ми хормони и психичното ми състояние започна вече да се разклаща. Необходимо е да взема някакви мерки, защото при всеки звън на телефона изтръпвам, омръзна ми да се обяснявам едно и също всеки път на различни хора.
Та въпросът ми е следния - възможно ли е да предприема някакви законни мерки относно положението , в което се намирам? Как мога да избегна непрекъснатия телефонен тормоз?
Важно е да поясня, че веднъж съм преструктурирала всички кредити и банките в момента ми отказват ново такова.
Имам още един допълнителен въпрос - В една от банките лихвата за пресрочие на вноската се оформя не на база пресрочената сума, а на база главница по кредита, което умишлено натоварва много задължението ми, трупащо се ден след с невероятни темпове. Това законно ли е и може ли да предприема мерки?
p-petrova
Нов потребител

Назад към Ипотека