начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Въпрос относно развалени хранителни продукти

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос относно развалени хранителни продукти

Мнениеот aboveandbeyond » 16 Авг 2024, 17:46

Здравейте.

Преди няколко дни зададох въпрос, свързан с рекламация и съм благодарен на хората, които се включиха в темата. Сега имам още един въпрос, понеже не знам какви са правата ми в ситуацията, която ще обясня.
Става дума за това, че няколко пъти ми се случва да хвърлям хляб, който мухлясва, въпреки че все още е годен, според това, което е напечатано на етикета. Започвам да се дразня и искам да поясня, че не става дума за 2-та лева, а за факта, че за пореден път се оптиват да правят някого на маймуна.
Имам ли право да върна хляба и да поискам замяна или възстановяване на сумата, след като представя касова бележка, а ако не - какво всъщност мога да направя? Не желая да се карам и да влизам в спорове, просто не ми е приятно винаги да казвам "Айде, от мен да мине".

Благодаря. :)
aboveandbeyond
Младши потребител

Назад към Търговско право