Исус Възкреси!
Фирмата ЕООД след като се преобразува в ООД ,не е променяла фирменият си печат
ГФО и др документи на ООД,се подпечатват с печата на тогавашното ЕООД !
Щом в ТР приемат документите подпечатани с печата на ЕООД ,значи е нормално .така ли е ?
- Дата и час: 22 Ное 2024, 00:04 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Фирмен печат
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Фирмен печат
Имаш ООД, пък нямаш пари за нов печат ?
- neutralen
- Активен потребител
neutralen написа:Имаш ООД, пък нямаш пари за нов печат ?
А трябва ли да го имам новия печат ? И защо на чиновниците в ТР не им прави впечетление ?
- gridiron
- Потребител
По-правилно е да се каже "А трябва ли ми нов печат?", ама ти сигурно ползваш гугъл транслейт
пИчат не е нужен...чувал съм някъде така да казват, ама май не беше в ТР...Или пък там ли беше?
пИчат не е нужен...чувал съм някъде така да казват, ама май не беше в ТР...Или пък там ли беше?
Actio cum Deliberatio
- eurolinker
- Потребител
eurolinker написа:По-правилно е да се каже "А трябва ли ми нов печат?", ама ти сигурно ползваш гугъл транслейт
Неси само ти да не знаеш за печата В ТР каките също не знаят и не ги интересува документа с какъв печат е потпечатан. Важното е било пред тях да стои човек. не робот
Невиждам къде съм написал "пичат"?
- gridiron
- Потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|