Имам следният случай: фирма А чрез друга фирма Б поръчва на трета фирма С определени изделия и заплаща да кажем 3000лв за изработката им. фирма С не ги прави според указанията имат недостатъци дава й се срок да ги отстрани, фирмата обещава че ще поправи нещата но при пристигане на изделието се оказва че нещата са само малко позамазани и нищо не е направено по отстраняване на проблема няма да навлизам в подробности. Т.к. това изделие е част от едно цяло изделие което тр да стане до 30 януари тази година а няма явно никаква възможност фирма А да си намери др изпълнител решава да запази изделието и да си го отремонтира но за ремонта заплаща 5000лв.
И коя фирма според вас тр . да заведе делото А или Б? против С?
Т.к. на мен определено ми идва доста трудно да пътувам до София се чудех дали няма колега който би се навил да води това дело т.к. и интересът не е голям. Фирма С е с адрес в гр. София. Досега не съм свършила почти нищо и затова смятам, че е подходящо преди да се заема да потърся колега, защото ако напиша ИМ вече ще стане по-сложно т.к. всеки си води процеса сам най-добре.
- Дата и час: 25 Ное 2024, 03:58 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
търся колега от София за дело с неголям правен интерес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|