- Дата и час: 22 Ное 2024, 04:11 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ЕТ-моля за съвет
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
ЕТ-моля за съвет
Собственик сам на ЕТ което се управлява от дъщеря ми и зет ми в смисъл помагат те не са на трудов договор но се разделиха ,зет ми взе с него касавия апарат и започва да поръчва етикети и да обсебва клиенти .В разговор с него да не постъпва така той отправя заплахи въпроса ми е как да се защитя ходих в стопанска полиция казаха ми веднага жалба до прокурор ,но се страхувам .След тази жалба как ще продалжат нещата за него ще трябва ли да подавам за дело срещу него и да търся свидете ли Пишете всичко което знаете
- ani77
- Нов потребител
Re: Molia za savet
Щом като вие сте ЕТ-то вземете си документите и идете при адвокат, той най добре ще прецени какво да се предприеме и какво ще ви е необходимо. На първо четене ако зет ви няма нищо общо с вашето ЕТ то той няма право да взема касовия апарат.
- vvasi
- Нов потребител
Re: ЕТ-моля за съвет
След 10 мин. да сте строен на опашката в НАП. Там ще ви кажат какво да направите. Адвокат наистина ще ви трябва, но да защитава вас. Отговорността за данъци и осигуровки по всичко минало през апарата е само и единствено ваша. Трябва да пуснете и тъжба до прокуратурата, няма да си мръднат пръста, но ще мине за смекчаващо вината обстоятелство. Ако платите натрупаните данъци и вземете добър адвокат ще минете с условна присъда.
- ivanov_p
- Активен потребител
Re: ЕТ-моля за съвет
не плашете човека де
- emstoianova_
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|