начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Странно решение на ВКС

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Странно решение на ВКС

Мнениеот teo_radev » 15 Май 2014, 15:05

Привет на всички,
Осъден съм от АСТС-Бургас, по един договор, който аз дори и сега все още не съм виждал, подписан с ел. подпис на дружеството, което представлявам и със същия ел. подпис, издаден на юридическо лице, подписан и от мен като физическо лице. ВКС не отчита като нарушение че с един и същ ел. подпис на юридическо лице е подписан и от мен като физическо лице. Аз като физическо лице никога не съм имал ел. подпис. Присъдата е окончателна. България си гони децата по чужбина, но аз ще остана и ще се боря до последно. Ситуацията е много много сложна, защото счетоводителя на двете дружества е един и същ, а ел. подпис с пълномощно съм предоставил за подаване на документи към държавата. Ако някой има идея или се е сблъсквал с подобна ситуация, ще съм благодарен на помощ или съвет как да се справя с несправедливостта в нашата мила държавица.
Предварително благодаря.
teo_radev
Нов потребител

Назад към Търговско право