начало

Адвокатите, предизвикателството „изкуствен интелект“ и насоките за използването му Адвокатите, предизвикателството „изкуствен интелект“ и насоките за използването му

Търговия с билки по интернет?

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Търговия с билки по интернет?

Мнениеот nevejchowek » 06 Сеп 2013, 11:11

Здравейте,
В момента регистрирам фирма за търговия с билки. Продажбите ще стават през онлайн магазин. Тъй като предположих, че билките са форма на хранителен продукт отидох до агенцията по храните и говорих с една дама, която ми заяви че билките не попадат под тяхно ръководство и трябва да прочета Закона за Лечебните Растения. Та прочетох го и в него пише единствено какво да правиш ако береш билки. Аз нямам намерение да ги бера, а мисля да си ги поръчвам от Индия и Китай. Дори си мисля дали няма да е по-лесно да ги поръчам и продавам под формата на чайове. Просто не знам каква е процедурата. Ако бяха хранителни продукти отивам в агенцията по храните и всичко е точно. Сега обаче не знам как да процедирам. Ще съм много благодарен за коментара на всеки с опит или идея.
nevejchowek
Нов потребител

Re: Търговия с билки по интернет?

Мнениеот karanedeff » 09 Сеп 2013, 09:54

http://inscribe.free.bg/cgi-php/phpbb3/index.php
Аватар
karanedeff
Активен потребител

Назад към Търговско право