Притежавам лизингово мобилно устройство от мобилен оператор с преподписване на договор. Но въпросният телефон за трети път ще посети сервиза им утре само, че два пъти за един и същ дефект. В гаранция е, но каква полза имам от нея като в Закона за защита на потребителите няма точно формулиран текст, който да гласи, че при трето "влизане в бокса " значи наистина нещо му има и да бъде заменен с нов или с левовата му равностойност.
Аз сега на какво основание да си търся правата. Хайде сега ми кажете Вие, компетентните по юридическите въпроси. Искам да знам защо само в нашата мила татковина се случват такива абсурди - да знаеш, че имаш права, но да не можеш да ги защитиш и да ползваш правото си на справедливост. Значи някакъв си там оператор хваща 10 000 балами и им взема по 20 - 30 лв. на месец само за устройства, който са правени на конвейер в Китай и вместо той сам да предложи да замени въпросния телефон, той започва да търси под вола теле.
Приемам всякакви предложения!!!
Благодаря!!!!
- Дата и час: 26 Ное 2024, 16:16 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Мобилен телефон в гаранция
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
Мобилен телефон в гаранция
Best regards,
Hristo Nikolov
Hristo Nikolov
- hr_justice
- Младши потребител
1 мнение
• Страница 1 от 1