Здравейте,
Имах договори с мобилен оператор за два телефонни номера, като с единия ползвах Интернет. През лятото на 2011 година сметките на абонатния номер с Интернет неимоверно нараснаха… Мобилният оператор имаше технически проблеми със своята счетоводно/информационна система и не изпращаше фактури. Реших да закрия единият пост и платих всички глоби. Вторият мобилен номер пренесох на друг оператор също с ползване на интернет и платих всички глоби на предходния оператор….Няколко месеца след това получих две писма от фирма за събиране на вземания за неплатени сметки на горепосочените телефонни номера за периода от плащането на глобите до пренасянето на номера. Фактури не съм получавал от оператора, въпреки твърденията му, че са ми изпратени на домашния адрес. Ходих в офис на оператора и подадох жалба, за да ми направят разпечатка на разговорите. Дадоха ми обща справка от която не е видно с какви телефонни номера е говорено. Отговориха ми писмено, че трябва да си платя по още двайсетина лева и отгоре за да ми издадат справките. Аз обаче заплащам само услуги, за които съм убеден, че съм ползвал. Втора фирма за събиране на вземания започна разговори по телефона и ме уведоми, че ще ми пратят призовка за явяване в съд.
Въпросът ми е има ли обективен способ, критерий или орган, който да докаже неоспоримо дали аз съм консумирал услуги от мобилния оператор или това е само издадената справка на оператора и какви биха били аргументите ми в моя защита при евентуално явяване на дело по този въпрос?
- Дата и час: 23 Ное 2024, 02:03 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Мобилен оператор
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|