- Дата и час: 23 Ное 2024, 02:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Ликвидаторът - неоткрит на адрес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Ликвидаторът - неоткрит на адрес
Здравейте, случаят е следният - представляваното от мен дружество е кредитор на дружество в ликвидация. Трябва да предявим вземанията си до изтичане срока на ликвидацията. За целта изпратихме молба до ликвидатора, обявен в ТР. Писмото се върна с бележка, че получателят се е преместил на друг адрес, а срокът на ликвидацията изтича съвсем скоро - на 19.01.2012г. Бих искала да попитам следното: в случай, че обявеният в ТР адрес на дружество в ликвидация се окаже неверен и ликвидаторът не може да бъде открит на адрес как може да предявим вземанията си - чрез вписване по партидата на дружеството в ТР, чрез неофициалния раздел на ДВ или по друг начин? Моля, ако някой колега се е сблъсквал с подобен казус, да ме посъветва! Опитах да се свържа с юрисконсултите на АВ - едни не знаеха какво да ме посъветват, други изобщо не отговаряха на обажданията ми... Предварително благодаря за помощта! Желая Ви спорен и приятен ден!
- beauty
- Младши потребител
Re: Ликвидаторът - неоткрит на адрес
Аз имах преди време проблем с ликвидатор. Вкарахме документите в съда (това беше малко преди да стартира търговския регистър), после документите отидоха в търговския регистър. Пуснахме нотариална покана, пак писахме на търговския регистър, писахме и на данъчните. Намерихмне всички възможни адреси на ликвидатора и получихме негов подпис. Поискахме промяна в закона, защото наследниците нямаха почти никакъв шанс да защитят правата си. Сега би трябвало да е по-лесно.
- fighter
- Потребител
Re: Ликвидаторът - неоткрит на адрес
Благодаря, fighter! Сега ще пробвам по постоянния адрес на ликвидатора, който открих по партидата на дружеството, ако пак се върне молбата, ще пусна към Търговския регистър. Също така ще обмисля варианта и за поканата, ако нищо друго не проработи!
- beauty
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|