Здравейте,
Бих искала да попитам дали е възможно закриване на фирма без пререгистрация в търговския регистър, тъй като вчера е изтекъл срока, а днес се сещам, че има замразено Събирателно Дружество на името на баба ми и дядо ми, което не функционира от 10 години. Разбрах, че има глоби от 500 до 2000 лв.( по - скоро не са глоби,а такси за назначени съдебни ликвидатори). Доста време няма да получават пенсията си, ако не направя нещо. Моля някой да ме посъветва как да постъпя. Ако нищо не направим със сигурност ли ще стигнат и до нас? Благодаря предварително!
- Дата и час: 23 Ное 2024, 02:21 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Заличаване на фирма без пререгистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Заличаване на фирма без пререгистрация
Няма никакви глоби нито служебни ликвидатори.Ако СД няма кредитори може да спите спокойно.
- REVOLUTION
- Активен потребител
Re: Заличаване на фирма без пререгистрация
Благодаря за хубавия и бърз отговор
- miss_iv
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|