Здравейте,
ситуацията е следната:
На 03.02.2012 ми изтича 2-годишен договор с Мтел.
Днес (28.12.201) отидох да подам заявление за преминаване към безсрочен договор в офиса на Мтел.
След кратко увъртане служителката ми обясни, че трябва да подам заявление за спиране на номера, а след което те щели да го оставят телефона без да го спират и така да премине в безсрочен.
И така попълних въпросното заявление, но по късно обърнах внимание, че в заявлението не е вписана дата и входящ номер, което може да се окаже проблем в последствие.
Моля за информация какви превантивни действия да предприема, за да не бъда измамен от служителите на Мтел. Четох по форумите, че на датата 1 месец преди да изтече договора трябва отново да потвърдя желанието ми за спиране на телефона.
Знам че съм спазил 1-месечния срок за предизвестие, но ме притеснява факта, че нямам нито дата, нито вх. номер, подпис и печат на предизвестието. Единствено поисках само да получа копие на заявлението.
Моля за съвет какво да предприема - имам още само 2 дни да реагирам.
Благодаря предварително на отзовалите се!
- Дата и час: 23 Ное 2024, 02:53 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Преминаване към безсрочен договор Мтел
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Преминаване към безсрочен договор Мтел
Най - удачно, за да се изпълни всичко, което искате, е да ги навестите на място в съответния офис повече от един път, поне два, три пъти, като напомняте на служителите какво точно искате и че имате подадено предизвестие на еди - коя си дата. Поискайте и входящия номер, те би следвало да Ви го дадат в рамките на два или три дни. Никой не е защитен от неуредици и проблеми.
- nk7702n
- Старши потребител
Re: Преминаване към безсрочен договор Мтел
Може служителката да не е обърнала внимание и да е пропуснала да сложи входящ номер. Най-добре е да посетите отново офис на М-тел.
- stanimira_86
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|