Здравейте!
Не знам дали това е точната категория за този въпрос, ако не е моля модераторите да я преместят.
Имам идея да направя един сайт и да предлагам платена реклама на него, но нямам регистрирана фирма, т.е физическо лице. Какъв договор трябва да предоставя на съответната фирма, която ще желае да ползва тази услуга, за да е всичко точно с нормативните уредби. Изобщо как трябва да се процедира в този случай когато става дума за физическо лице.
Благодаря ви.
- Дата и час: 30 Ное 2024, 02:22 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
договор - физическо лице - рекламна услуга
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: договор - физическо лице - рекламна услуга
Няма забрана за извършване на търговска дейност от физическо лице. Начините са различни.
Консултирайте се с адвокат и счетоводител - ще ви трябват и не само за консултациите.
Консултирайте се с адвокат и счетоводител - ще ви трябват и не само за консултациите.
- SashkoS
- Потребител
Благодаря за отговора.
Надявам се някой тук да ми помогне и да ме насочи. За консултация с адвокат или счетоводител мога да помисля на малко по-късен етап.
Надявам се някой тук да ми помогне и да ме насочи. За консултация с адвокат или счетоводител мога да помисля на малко по-късен етап.
- nikolay100
- Нов потребител
nikolay100 написа:Какъв договор трябва да предоставя на съответната фирма, която ще желае да ползва тази услуга, за да е всичко точно с нормативните уредби.
Какъвто си решите - мисля, че няма изисквания за форма ...
nikolay100 написа:Изобщо как трябва да се процедира в този случай когато става дума за физическо лице.
Няма особени разлики дали става дума за физическо, или за юридическо лице - договор, деклариране, плащане на данък и осигуровка /нюансите са в размерите на дължимите към държавата суми и в начините на оформяне на документацията, която се подава към държавата/, но обяснението на тези нюанси не става с едно изречение ...
- inspectora
- Активен потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|