начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Моля за съвет!

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля за съвет!

Мнениеот mirellavalq » 17 Юли 2011, 22:02

Здравейте, нова съм в този сайт и форум, на 19 години съм и като всички вас имам своите амбиции и мечти. Имам идеята да отворя закусвалня в близост до училище. Паричките са на лице. Много ви моля да ми дадете съвет как точно стоят нещата и ако може посъпкаво да ме информирате.
mirellavalq
Нов потребител

Re: Моля за съвет!

Мнениеот hristov87 » 18 Юли 2011, 08:37

Здравей първо трябва да определиш, ако вече не си го направила, какво ще продаваш, но щом е закусвалня сигурно ще е пици, сандвичи, принцеси и т.н., за тези неща ти трябват специални условия, за да можеш да ги правиш. Свържи със ХЕИ и вземи лист с предписания. които трябва да изпълниш преди преди да отвориш. Кажи им какво искаш да продаваш и те ще ти кажат какво трябва да направиш. След като си ги изпълнина тези неща отиваш в РИОКОЗ и си взимаш разрешение за работа, то е 35 лв. ;) Това е относно ХЕИ. Ако имаш други питаня...
"Nulla tenaci invia est via"
Аватар
hristov87
Младши потребител

Назад към Търговско право