Здравейте, проблема ми е следния :
Имам кафе-автомат под наем в една болница в провинцията вече 6-7 години.От тази година ръководството и ми представи неизгоден за мен договор в който в частта за прекратяване пишеше,че наемодателя-т.е. болницата има право да го прекрати по всяко едно време-така и направи от един месец ми тече предизвестие за прекратяване на договора без никаква причина.Когато се опитах да кажа,че това не е коректно-ми отговориха,че ако нещо не съм съгласна-няма да ми подновят договора.Трябва да отбележа ,че през тези години съм била коректен платец на наемните вноски,и пациенти и медицинския персонал са били доволни от кафето което съм предлагала.
Впоследствие научих,че се състоял търг за избор на фирма която да сложи кафе-автомати в болницата и затова мен и още 3 фирми които сме били оператори на кафе-машини в болницата ни гонят.Обаче какъв е търга:
1.Търгът не обявен на електронния сайт на болницата,нито има залепена обява на видно място в сградата,нито да е побликувана в местен вестник,дане говорим,че от морална гледна точка не са ни информирали.Побликувана е в софийски вестник-национален.
2.На съответната дата ,в последната минута се явява една,единствена софииска фирма и подава документи за търга.И го спечелва.Вие ще кажете ,но четох в ЗОП,че ако само една фирма се яви на търг-такъв не се провежда и се насрочва друг за нова дата-т.е. този търг е незаконен
3.Изчаквайки 14 дневен срок за обжалване-никой не може да жали,щото не знае и сега не пращат предизвестията
Помогнете,как да се защитя !!!
- Дата и час: 27 Ное 2024, 01:23 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
незаконен търг
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|