Прерових сайта-няма подобна тема.
Казуса е следния-Съпрузи теглят ипотечен кредит от банка.Единият съпруг е кредитоискател,другия е ипотекарен длъжник.След време съпруга-кредитоискател тегли и потребителски кредит от същата банка. След време се развеждат-съпруга /ипотекарен длъжник / продължава да изплаща ипотеката през собствена сметка-към ипотечната сметка.Тъй като другия съпруг не си изплаща вноските по потребителския кредит,от банката неправомерно пренасочват вноската по ипотеката към потребителския кредит на некоректния кредитоискател.
Какво да правя? Или ме насочете към добър адвокат с практика.
Благодаря!
- Дата и час: 23 Ное 2024, 10:04 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Ипотечно-потребителски казус
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Ипотечно-потребителски казус
rehab написа:Прерових сайта-няма подобна тема.
Казуса е следния-Съпрузи теглят ипотечен кредит от банка.Единият съпруг е кредитоискател,другия е ипотекарен длъжник.След време съпруга-кредитоискател тегли и потребителски кредит от същата банка. След време се развеждат-съпруга /ипотекарен длъжник / продължава да изплаща ипотеката през собствена сметка-към ипотечната сметка.Тъй като другия съпруг не си изплаща вноските по потребителския кредит,от банката неправомерно пренасочват вноската по ипотеката към потребителския кредит на некоректния кредитоискател.
Какво да правя? Или ме насочете към добър адвокат с практика.
Благодаря!
На първо време - "со кротце и со благо" една среща с Банката, но непременно водете със себе си адвокат. Протокол от срещата.
В случай, че не си оправя бакиите - втората среща ще я пренасочите в съда.
-
Melly - Старши потребител
Благодаря ти Мелли!
В шах съм просто.Коректно плащам чужди задължения,а в един момент се оказва,че съм едва ли не престъпник.Още веднъж-Благодаря!
В шах съм просто.Коректно плащам чужди задължения,а в един момент се оказва,че съм едва ли не престъпник.Още веднъж-Благодаря!
- rehab
- Нов потребител
Не бива да се чувствате престъпник. Меко казано, налице е злоупотреба с право от страна на Банката спрямо вас. В голяма част от случаите това е така поради фактът, че Банките се чувстват недосегаеми и си позволяват какво ли не.
-
Melly - Старши потребител
Още веднъж много Ви благодаря ,Мелли,бях сигурна,че съм права и има злоупотреба,но е тъжно и тъпо,когато някой те принизява с Нулата.
- rehab
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|