- Дата и час: 27 Ное 2024, 01:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Достъп до сайта на АВ-ТР
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
20 мнения
• Страница 1 от 1
Достъп до сайта на АВ-ТР
Днес не успявам да вляза в сайта, подменю справки- а вие?
п.п. Чак се зарових да чета дали пък няма изменения в нормативната уредба, което да ми е убегнало. И щото тук сте само алтруисти- пускам питане, докато чета.
п.п. Чак се зарових да чета дали пък няма изменения в нормативната уредба, което да ми е убегнало. И щото тук сте само алтруисти- пускам питане, докато чета.
- Гост.
- Старши потребител
- insconsultbg
- Младши потребител
Re: Достъп до сайта на АВ-ТР
Успявам да вляза, просто нещо модифицират. Ако си знаеш ЕИК, няма проблем.
- batboy
- Нов потребител
Благодаря на всички отзовали се!
- Гост.
- Старши потребител
имат проблеми със сайта, от миналата седмица е така, постоянно ми дава service unavailable
- dobroslava_kerekova
- Младши потребител
Може да е във връзка с днешния ДВ http://www.registryagency.bg/?cat=5
евентуално или просто толкова си могат, от известно време и аз изпитвам трудности при достъпа.
евентуално или просто толкова си могат, от известно време и аз изпитвам трудности при достъпа.
alea jasta est
- jasta13
- Младши потребител
Влиза се в менюто справки, но след няколко опита.
Може и да е във връзка с пробелмите със сървърите, за които се пишеше миналата година - нямали свободно дисково пространство, а поддържащата фирма искала да прекрати договорите. Нещо подобно.
Може и да е във връзка с пробелмите със сървърите, за които се пишеше миналата година - нямали свободно дисково пространство, а поддържащата фирма искала да прекрати договорите. Нещо подобно.
- A.Pato
- Потребител
Сървърът на АВ е с малък капацитет и е "препълнен" ,ако това може да се каже за сървър. Някой някога е купил сървър с ограничени възможности, вероятно за да се почерпи по този повод. Занапред не се очертава подобрение.
- vioma
- Младши потребител
Абе то коя ли структура, която е "под шапката" на МП, работи нормално и по-добре през последната година, та вие за някакъв си сайт ..... Пък бил той и на Агенцията по вписванията - един от най-важните е необходимите сайтове. Покрай всичките неразбории в тази агенция цяло щастие е, че все още съществува и от време на време има безпроблемен достъп
Лошото е, че все повече се увеличава срока, в който длъжностните лица се произнасят по заявления, като тук естествено попадат и много необходими за бизнеса промени по партидите на съответните дружества, които сега трябва да чакат около месец и половина докато съответната промяна излезе вписана в досието на дружеството (Представете си например какви проблеми би имало едно търговско дружество, заявило смяна на управител, представляващ дружеството пред трети лица, което трябва да чака толкова дълго време, за да му излезе съответната промяна и да "легитимира" новия представляващ дружеството пред външния свят, но .... това е положението! Да не говорим пък за т.нар. "обявяване на актове" със заявление Г 1, които са оставени да си чакат за произнасяне за неопределено време и при които съответните търговци просто си плащат таксата от 50 респ. 35 лв и оттам насетне ... нищо! Просто ей така си дават парите без да е ясно какво се върши от длъжностинте лица при АВп срещу това!)
Лошото е, че все повече се увеличава срока, в който длъжностните лица се произнасят по заявления, като тук естествено попадат и много необходими за бизнеса промени по партидите на съответните дружества, които сега трябва да чакат около месец и половина докато съответната промяна излезе вписана в досието на дружеството (Представете си например какви проблеми би имало едно търговско дружество, заявило смяна на управител, представляващ дружеството пред трети лица, което трябва да чака толкова дълго време, за да му излезе съответната промяна и да "легитимира" новия представляващ дружеството пред външния свят, но .... това е положението! Да не говорим пък за т.нар. "обявяване на актове" със заявление Г 1, които са оставени да си чакат за произнасяне за неопределено време и при които съответните търговци просто си плащат таксата от 50 респ. 35 лв и оттам насетне ... нищо! Просто ей така си дават парите без да е ясно какво се върши от длъжностинте лица при АВп срещу това!)
- fetisov
- Потребител
На фона на описанието на тази пасторална идилия с умиление си спомням за доброто старо време, когато нещата се случваха в съда - в пъти по-бързо и безпроблемно!
Абе имам няма право...( промених си поне два пъти поста, ама ми е прекипяло) имам право!
Абе имам няма право...( промених си поне два пъти поста, ама ми е прекипяло) имам право!
- Гост.
- Старши потребител
Има нужда от нови кадри сигурно. Нещо бавят нещата.
Но пък поне отпадна необходимостта от много подробности в предишната система на вписвания по гражданския ред.
Но пък поне отпадна необходимостта от много подробности в предишната система на вписвания по гражданския ред.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
И кое по-точно отпадна, че нещо паметта ми изневерява?
Документите са си точно толкова, колкото бяха и преди ( отпадна обявяването в ДВ- толкоз, ама и за това си плащаме на регистъра- да е публичен).
Да, въведоха заявления в табличен вид ( нали щото изпадаме от групата на интелигентните нации- трябват ни сламни, теркове и прочие, за да можем да опишем с думи прости какво иска заявителят/тук все се сещам от къде произхожда идеята за името на U2/) и толкоз.
Та, пак да попитам- кое отпадна? Освен, че преди малцина даваха публичност на годишните си постижения отразени в отчета, публикувайки ги. ( т`ва последното е направо феноменално- моите отстояват от миналата година непубликувани, ама поне като влезеш- имаш достъп до показателите).
Да обясня що съм така пиперлива- щото да вземат да приемат един закон за лобирането и да се свърши, че ми додява от толкоз манипулиране прикривано под благородни подбуди.
Документите са си точно толкова, колкото бяха и преди ( отпадна обявяването в ДВ- толкоз, ама и за това си плащаме на регистъра- да е публичен).
Да, въведоха заявления в табличен вид ( нали щото изпадаме от групата на интелигентните нации- трябват ни сламни, теркове и прочие, за да можем да опишем с думи прости какво иска заявителят/тук все се сещам от къде произхожда идеята за името на U2/) и толкоз.
Та, пак да попитам- кое отпадна? Освен, че преди малцина даваха публичност на годишните си постижения отразени в отчета, публикувайки ги. ( т`ва последното е направо феноменално- моите отстояват от миналата година непубликувани, ама поне като влезеш- имаш достъп до показателите).
Да обясня що съм така пиперлива- щото да вземат да приемат един закон за лобирането и да се свърши, че ми додява от толкоз манипулиране прикривано под благородни подбуди.
Последна промяна poli_g на 15 Фев 2011, 21:41, променена общо 1 път
- Гост.
- Старши потребител
Какво лоби имаш предвид.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Брех!.....
А ти какви отпаднали подробности визираш?
А ти какви отпаднали подробности визираш?
- Гост.
- Старши потребител
Лобито на пишман бизнесмените, които не искат да им лъсват реалните отчети в ТР. Щото карат джипове за по 100 000 лв, имат по 2-3 апартамента, а декларират печалба по 3000 лв на година.
п.п. днес исках да проверя как ми върви една ликвидация, по която чаках отказ, а се оказа, че са заличили търговеца /оод/, въпреки че има задължения... и то най-вече към държавата, която чинно си е пуснала уведомление по партидата на дружеството. Интересно....
п.п. днес исках да проверя как ми върви една ликвидация, по която чаках отказ, а се оказа, че са заличили търговеца /оод/, въпреки че има задължения... и то най-вече към държавата, която чинно си е пуснала уведомление по партидата на дружеството. Интересно....
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Напротив- чудесно!
- Гост.
- Старши потребител
Така, но когато ти регистрират смяна на управителя и изключване на съдружник, за да гепят едни кредити и когато съдията регистрира това без покани, на базата на свидетели и прочие.
Не съм съгласен съдът да води фирмите.
Страшна корупция беше навремето - от чистачката до съдията.
Те дотам бяха заспали, че след като разтуриха фирмените състави и ги пратиха по отделенията на съда, не можеха една частна жалба да вденат. Пишат без право на обжалване, а то има и такива.
Не съм съгласен съдът да води фирмите.
Страшна корупция беше навремето - от чистачката до съдията.
Те дотам бяха заспали, че след като разтуриха фирмените състави и ги пратиха по отделенията на съда, не можеха една частна жалба да вденат. Пишат без право на обжалване, а то има и такива.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Да не говорим за главният съдия, какви проблеми правеше на целево избрани фирми.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Заради проблемите със сайта преди няколко дена ми образуваха едно изп. дело, длъжникът по което беше обявен в несъстоятелност и решението за обявяване в несъстоятелност беше вписано в ТР 2 дена преди образуване на изп. дело. Наложи се да го спра веднага, но ако адвокатът на взискателят беше видял това вписване (което не беше успял да направи заради неработещия сайт), нямаше да образува изп. дело. Такива ми ти работи.
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
От два дни се опитвам да заявя за вписване промени по електронен път и едва в този адекватен час ситемата ме допусна... до някъде... ама пак не съвсем Не знам дали трябва да я дебна цял ден/цяла нощ, лишена от не/удоволствието на другите си ангажименти, да чакам да ми изтече 7дн срок, в който упорито да опитвам /така щото вече е внесена една такса в друг размер /, да укажа да се внесе друга, за да се тичка на краченца и/или да вържа някой за компютъра целодневно, да си цъка там с моя ЕП, докато ни огрее слънцето, абе толкова не знам вече, че спрях да се чудя защо масово народът пише "незнам"
-
lexy21 - Активен потребител
20 мнения
• Страница 1 от 1
|
|