дравейте,
Приятелката ми има договор с Мтел за 2 номера в мрежата на Loop. На 19.09.2013 подписва договор с тях за флашка с Интернет по тарифа "Мтел Мобилен Интернет М - 9,90 лв". Договърт е подписан в Хенди. Дотук всичко е добре, докато не идва първата сметка за телефон и се оказва, че са активирали услугата Мтел Мобилен Интернет М освен на флашката и на един от мобилните номерата.
Въпросът ми е мога ли да поискам на базата на тази еврейска "грешка" прекратяване на целия договор за 2та номера и флашката или в най-добрият случай мога да се надявам да спрат да таксуват за интернет поне мобилния номер. С какво мога да ги заплаша? Мисля като отида на разговора да направя аудиозапис за да ги стресирам. Къде може да се подаде жалба?
- Дата и час: 22 Ное 2024, 10:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Прекратяване на договор с Мтел при неизпълнение на условията
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Прекратяване на договор с Мтел при неизпълнение на услов
Прочетете внимателно договора - всички дребни буквички, всички изброени номера... абе всичко. Ако фигурира само един номер - плащате само един интернет. На касата просто питате въз основа на какво ваше воеизлияние са променили договора за другата карта. Ако нямат нищо черно на бяло - да си гледат работата.
Всичко - писмено. Не приемайте устното уверение "с другата фактура ще оправим нещата". Предложете им другия месец да платите, ако са толкова отворени...
Плащате само това под което сте се подписали че желаете (дали отговаря на реалните ви желание е друг въпрос...).
Всичко - писмено. Не приемайте устното уверение "с другата фактура ще оправим нещата". Предложете им другия месец да платите, ако са толкова отворени...
Плащате само това под което сте се подписали че желаете (дали отговаря на реалните ви желание е друг въпрос...).
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
Проверих внимателно. В договорът фигурира само номерът на флашката. Надявах се да мога да ги шантажирам по някакъв начин и за двата договора, но сигурно няма как да стане. Чудех се има ли вариант ако от срочен преподпише за безсрочен договор да се измъкне. Но едва ли са толкова глупави.
- estario
- Нов потребител
Отидете в търговски обект на Мтел и обяснете по човешки какво се е случило - най-вероятно със съвместни усилия ще намерите оптимален изход от ситуацията без да е необходимо да "шантажирате" никого ...нито пък някой да шантажира Вас
-
moommy - Младши потребител
"Блаженни са веруищите"
- neutralen
- Активен потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|