- Дата и час: 23 Ное 2024, 02:21 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Молба за откриване на производство по несъстоятелност
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
13 мнения
• Страница 1 от 1
Молба за откриване на производство по несъстоятелност
Колеги, някой има ли бланка за молба по 626 ТЗ за откриване на производство по несъстоятелност на ЕООД - от името на длъжника?!
- keith_flint69
- Потребител
Re: Молба за откриване на производство по несъстоятелност
keith_flint69 написа:Колеги ... бланка за молба
Кое не е истина от двете?
- inspectora
- Активен потребител
inspectora написа:keith_flint69 написа:Колеги ... бланка за молба
Кое не разбрахте???
Ако избивате някакви комплекси, препоръчвам Ви да се включите в управлението на държавата - там е пълно с такива индивиди!
- keith_flint69
- Потребител
keith_flint69 написа:inspectora написа:keith_flint69 написа:Колеги ... бланка за молба
Кое не разбрахте???
Ако избивате някакви комплекси, препоръчвам Ви да се включите в управлението на държавата - там е пълно с такива индивиди!
Не става. Щото си е като :
.... НАШАТА ПО/МИ/ЛИЦИЯ го ПАЗИ....
- kolman
- Потребител
Колеги може ли някои да ми изпрати Молба за окриване на производство по несъстоятелност на ЕООД.
Блогодаря предварително.
Блогодаря предварително.
- niraconsult
- Нов потребител
niraconsult написа:Колеги може ли някои да ми изпрати Молба за окриване на производство по несъстоятелност на ЕООД.
Блогодаря предварително.
Вие не разбрахте ли, че това не ви е някаква бланка, на която да смените имената на фирмата и да я пуснете в съда.
Има си закон - четете, пишете, мотивирате и прилагате доказателства.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Във връзка със зачестилите питания на Колеги относно готови бланки...
Скъпи Колеги, инвестирайте в ПИС. В нея ще намерите не само готовите бланки, но и нещо много по -важно. Нормативна база, практика /важно/, както и подробно описание на всяка съдебна процедура. Включително и за така сложната несъстоятелност.
ПИС излиза около 50 лв/месечно. Ако сериозно мислите да сте Колега, нормално е да инвестирате в офис, техника и т.н. Щото иначе, ние, дето ги плащаме тия работи, търсим и хонорари, дето отговарят на качеството на услугата и знанието. Ако спестявате от гореизброените "екстри", то, съответно можете да работите и за без пари. Но аз не мога. А на клиента му е все тая. Ама прави разлика между 400 и 1400лв. хонорар. А за него вие и ние сме едно и също животно. Да, ама не.
Хайде, със здраве.
И преди да шашкате народа с несъстоятелност, както и да обещавате на клиента-кредитор, че оня ще плати и това ще му струва минимум средства, щото има едни фатки, дето ги страхуват длъжниците, моля, погледнете чл.631а от ТЗ.
Нищо лично, ама ... готовите бланки ми идват в повече. Ако сте колега и имате нужда от помощ - ок. С радост се отзовавам /лично и безвъзмездно/. Но да пишете във форум и да искате готова бланка за несъстоятелност, което си е сериозен институт...Мда.
*ПИС - правноинформационна система
Скъпи Колеги, инвестирайте в ПИС. В нея ще намерите не само готовите бланки, но и нещо много по -важно. Нормативна база, практика /важно/, както и подробно описание на всяка съдебна процедура. Включително и за така сложната несъстоятелност.
ПИС излиза около 50 лв/месечно. Ако сериозно мислите да сте Колега, нормално е да инвестирате в офис, техника и т.н. Щото иначе, ние, дето ги плащаме тия работи, търсим и хонорари, дето отговарят на качеството на услугата и знанието. Ако спестявате от гореизброените "екстри", то, съответно можете да работите и за без пари. Но аз не мога. А на клиента му е все тая. Ама прави разлика между 400 и 1400лв. хонорар. А за него вие и ние сме едно и също животно. Да, ама не.
Хайде, със здраве.
И преди да шашкате народа с несъстоятелност, както и да обещавате на клиента-кредитор, че оня ще плати и това ще му струва минимум средства, щото има едни фатки, дето ги страхуват длъжниците, моля, погледнете чл.631а от ТЗ.
Нищо лично, ама ... готовите бланки ми идват в повече. Ако сте колега и имате нужда от помощ - ок. С радост се отзовавам /лично и безвъзмездно/. Но да пишете във форум и да искате готова бланка за несъстоятелност, което си е сериозен институт...Мда.
*ПИС - правноинформационна система
От две злини, изберете по-интересната.
- milletti
- Потребител
DEKAH написа:Вие не разбрахте ли, че това не ви е някаква бланка, на която да смените имената на фирмата и да я пуснете в съда.
Деки, аз да те "зачекна" във връзка с една друга тема, където обяснявах за "матриала" и нивото на нЕкои хора - те сега убеди ли се, че съм прав
Те ги - адвокати /консултанти, ако не са вписани/ ... с "бланки" работят ...
Барем да бяхте искали "сламка" ... е те така ако се бяхте изразили ... не че кой знае колко променя нещата, но все пак е малко по-допустимо ...
- inspectora
- Активен потребител
milletti написа: Но да пишете във форум и да искате готова бланка за несъстоятелност, което си е сериозен институт...Мда.
Аве пратете му бланка за искова молба и да си промени петитума...
- monz67
- Младши потребител
monz67 написа:Аве пратете му бланка за искова молба и да си промени петитума...
И после ще те пита какво е петитум.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
DEKAH написа:И после ще те пита какво е петитум.
То било от името на длъжника, значи обикновена бланка за несъстоятелност...
тцтцтц оспамихме темата на човека
- monz67
- Младши потребител
monz67 написа:DEKAH написа:И после ще те пита какво е петитум.
То било от името на длъжника, значи обикновена бланка за несъстоятелност...
тцтцтц оспамихме темата на човека
Ще се сетите ))
Доста смешни изказвания прочетох в тази тема... Не знам на комплекси ли се дължи, на завист ли... или просто заради кризата!!!
Интересни разбирания за колегиални отношения срещнах в тази поостаряла тема, която случайно отворих днес.
Явно Аписа не ми е бил под ръка, когато съм писал темата и въпросната "сламка" /респ. "бланка"/ ми е трябвала спешно, я срок съм гонил, я нещо такова (срокът е 30-дневен от изпадането в неплатежоспособност).
Не разбирам как може да се издребнява толкова.
Ако някой беше писал такава молба, можеше да ми я прати, ама по-лесно е да се хваща човек за думата "бланка" и да реди обиди, отколкото да помогне (ако може разбира се, понеже явно никой от темата не е писал молба по 626 ТЗ), но то да се философства е най-лесно!
И как пък решихте, че съм обещавал нещо на някой кредитор Ако бяхте прочели внимателно - несъстоятелния явно съм представлявал
Както и да е... полезни сте ми били, несъмнено! Благодаря ви, "колеги"...
- keith_flint69
- Потребител
- Гост.
- Старши потребител
13 мнения
• Страница 1 от 1
|
|