начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Заличаване на фирма без пререгистрация

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Заличаване на фирма без пререгистрация

Мнениеот miss_iv » 01 Яну 2012, 22:56

Здравейте,
Бих искала да попитам дали е възможно закриване на фирма без пререгистрация в търговския регистър, тъй като вчера е изтекъл срока, а днес се сещам, че има замразено Събирателно Дружество на името на баба ми и дядо ми, което не функционира от 10 години. Разбрах, че има глоби от 500 до 2000 лв.( по - скоро не са глоби,а такси за назначени съдебни ликвидатори). Доста време няма да получават пенсията си, ако не направя нещо. Моля някой да ме посъветва как да постъпя. Ако нищо не направим със сигурност ли ще стигнат и до нас? Благодаря предварително!
miss_iv
Нов потребител

Re: Заличаване на фирма без пререгистрация

Мнениеот REVOLUTION » 01 Яну 2012, 23:29

Няма никакви глоби нито служебни ликвидатори.Ако СД няма кредитори може да спите спокойно.
REVOLUTION
Активен потребител

Re: Заличаване на фирма без пререгистрация

Мнениеот miss_iv » 01 Яну 2012, 23:35

Благодаря за хубавия и бърз отговор :)
miss_iv
Нов потребител

Назад към Търговско право