начало

Прецедент: ВКС отмени своя присъда от 2016 г. след решение на Съда на ЕС Прецедент: ВКС отмени своя присъда от 2016 г. след решение на Съда на ЕС

Преминаване към безсрочен договор Мтел

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Преминаване към безсрочен договор Мтел

Мнениеот krysss » 28 Дек 2011, 17:57

Здравейте,
ситуацията е следната:
На 03.02.2012 ми изтича 2-годишен договор с Мтел.
Днес (28.12.201) отидох да подам заявление за преминаване към безсрочен договор в офиса на Мтел.
След кратко увъртане служителката ми обясни, че трябва да подам заявление за спиране на номера, а след което те щели да го оставят телефона без да го спират и така да премине в безсрочен.
И така попълних въпросното заявление, но по късно обърнах внимание, че в заявлението не е вписана дата и входящ номер, което може да се окаже проблем в последствие.
Моля за информация какви превантивни действия да предприема, за да не бъда измамен от служителите на Мтел. Четох по форумите, че на датата 1 месец преди да изтече договора трябва отново да потвърдя желанието ми за спиране на телефона.
Знам че съм спазил 1-месечния срок за предизвестие, но ме притеснява факта, че нямам нито дата, нито вх. номер, подпис и печат на предизвестието. Единствено поисках само да получа копие на заявлението.
Моля за съвет какво да предприема - имам още само 2 дни да реагирам.

Благодаря предварително на отзовалите се!
krysss
Нов потребител

Re: Преминаване към безсрочен договор Мтел

Мнениеот nk7702n » 28 Дек 2011, 20:37

Най - удачно, за да се изпълни всичко, което искате, е да ги навестите на място в съответния офис повече от един път, поне два, три пъти, като напомняте на служителите какво точно искате и че имате подадено предизвестие на еди - коя си дата. Поискайте и входящия номер, те би следвало да Ви го дадат в рамките на два или три дни. Никой не е защитен от неуредици и проблеми.
nk7702n
Старши потребител

Re: Преминаване към безсрочен договор Мтел

Мнениеот stanimira_86 » 30 Дек 2011, 18:24

Може служителката да не е обърнала внимание и да е пропуснала да сложи входящ номер. Най-добре е да посетите отново офис на М-тел.
stanimira_86
Младши потребител

Назад към Търговско право