Здравейте колеги,
Бих искала да чуя и Вашите мнения по въпроса. Вече имам малък опит с изключване на съдружници в ООД. От 6 пъти до сега всяко заявено обстоятелство беше вписано, до сега. Имам отказ поради това,че ДЛР приема,че няма редовно уведомяване до съдружника, когото изключваме.
Събранието е 20.05.2011 - поканата е връчена на 11.05.2011. Текста непосредствено преди подписите е ' днес дата 11.05...долуподписаният...............с подписът си удостоверявам получаването на поканата в срока по чл. 139 ТЗ...." следва подпис и отдолу на ръка изписана дата 15.05.2011. ...Именно тази дата ДЛР-то приема за дата на връчване. Според вас има ли шанс при едно обжалване?
Хубава седмица
- Дата и час: 23 Ное 2024, 06:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Правилно ли ми постановяват отказ от Агенция по вписванията?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Правилно ли ми постановяват отказ от Агенция по вписвани
Казвате че вече имате малък опит в изключването на съдружници колежке, с което сравнително доста малко колеги могат да се похвалят. И все пак това е доста хаотично зададен въпрос.
На какво основание го изключвате?
Освен срокът на уведомяване за ОС има и още нещо, което трябва да се направи преди това - а сетете се
Не съм виждал до сега немотивиран отказ на АВ - нещо май не казвате всичко, с какви мотиви дл приема че не е спазен срокът....
Предполагам, че сагата вече е приключила, но все пак е интересно да разберем как, ако сте обжалвали.
На какво основание го изключвате?
Освен срокът на уведомяване за ОС има и още нещо, което трябва да се направи преди това - а сетете се
Не съм виждал до сега немотивиран отказ на АВ - нещо май не казвате всичко, с какви мотиви дл приема че не е спазен срокът....
Предполагам, че сагата вече е приключила, но все пак е интересно да разберем как, ако сте обжалвали.
- optiontrade
- Нов потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|