начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Магазин за китайски стоки

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Магазин за китайски стоки

Мнениеот polin84 » 28 Май 2011, 15:26

Здравейте!
Искам да отворя магазин за китайски стоки,които ще купувам чрез български вносители!Каква фирма да регистрирам ЕТ,ООД или ЕООД и какъв е процесът по регистрацията?Какви документи ще са ми нужни за продажбата на такъв вид стоки?Благодаря предварително!
polin84
Нов потребител

Re: Магазин за китайски стоки

Мнениеот SashkoS » 28 Май 2011, 18:18

Вида на фирмата (по точно юридическата форма на търговеца) зависи от много неща, най-вече от обема на търговията, която смятате да реализирате.
Процесът на регистрация е работа на адвокат, а документите с които ще работите на счетоводител. Вие се концентрирайте върху бизнеса.
SashkoS
Потребител

Мнениеот mati_lda » 29 Май 2011, 12:45

SashkoS написа:Вида на фирмата (по точно юридическата форма на търговеца) зависи от много неща, най-вече от обема на търговията, която смятате да реализирате.
Процесът на регистрация е работа на адвокат, а документите с които ще работите на счетоводител. Вие се концентрирайте върху бизнеса.

+1
mati_lda
Нов потребител

Мнениеот kriska11 » 19 Юни 2011, 12:17

Здравейте и от мен.
Аз също планувам нещо от сорта на магазин за китайски стоки, но още не съм запозната много добре.Искам да попитам Polin84 дали можеш да ми дадеш някаква информация или координати за тези български вносители? Благодаря предварително какъвто и да е отговора. :D
kriska11
Нов потребител

Назад към Търговско право