Здравейте!
Искам да отворя магазин за китайски стоки,които ще купувам чрез български вносители!Каква фирма да регистрирам ЕТ,ООД или ЕООД и какъв е процесът по регистрацията?Какви документи ще са ми нужни за продажбата на такъв вид стоки?Благодаря предварително!
- Дата и час: 30 Ное 2024, 09:12 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Магазин за китайски стоки
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Магазин за китайски стоки
Вида на фирмата (по точно юридическата форма на търговеца) зависи от много неща, най-вече от обема на търговията, която смятате да реализирате.
Процесът на регистрация е работа на адвокат, а документите с които ще работите на счетоводител. Вие се концентрирайте върху бизнеса.
Процесът на регистрация е работа на адвокат, а документите с които ще работите на счетоводител. Вие се концентрирайте върху бизнеса.
- SashkoS
- Потребител
SashkoS написа:Вида на фирмата (по точно юридическата форма на търговеца) зависи от много неща, най-вече от обема на търговията, която смятате да реализирате.
+1
- mati_lda
- Нов потребител
Здравейте и от мен.
Аз също планувам нещо от сорта на магазин за китайски стоки, но още не съм запозната много добре.Искам да попитам Polin84 дали можеш да ми дадеш някаква информация или координати за тези български вносители? Благодаря предварително какъвто и да е отговора.
Аз също планувам нещо от сорта на магазин за китайски стоки, но още не съм запозната много добре.Искам да попитам Polin84 дали можеш да ми дадеш някаква информация или координати за тези български вносители? Благодаря предварително какъвто и да е отговора.
- kriska11
- Нов потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|