Здравеите!
Имам следния казус:
Нужна ли е фирма за сключване на договор с оператор за откриване на номер с добавена стойност за заплащане на услуги чрез изпращане на СМС на този номер с добавена стоиност или може и физическо лице да сключи такъв договор?
Ако е нужна фирма трябва ли да е регистрирана по закона за ДДС и задължително ли е фирмата да е на юридическо лице или е възможно да е на едноличен търговец?
Ходих в офисите на операторите но служителите там неможаха нищо да ми кажат по въпроса. Търсих из интернет , но попаднах само на трети фирми който предлагат такива услуги като сключват самите те договор с операторите и взимат 50 % от парите изпратени като СМС-и.
Ако някой знае нещо по въпроса ще съм му много благодарен ако сподели.
Благодаря ви предварително!
- Дата и час: 30 Ное 2024, 09:05 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
сключване на договор с оператор за номер с добавена стойност
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: сключване на договор с оператор за номер с добавена стой
И аз щях да развивам такава дейност преди 10 години, но се отказах.
Но ако отидеш при оператора и поскаш да сключиш договора ще ти се изяснят абсолютно всичките изисквания.
П.С.
На мене ми бяха дали един списък с усовията.
Но ако отидеш при оператора и поскаш да сключиш договора ще ти се изяснят абсолютно всичките изисквания.
П.С.
- mr_joker
- Нов потребител
Re: сключване на договор с оператор за номер с добавена стой
mr_joker написа:И аз щях да развивам такава дейност преди 10 години, но се отказах.
П.С.
благодаря за отговора ти
ходил съм в офисите и на трите оператора и ми казваха че тук в офисите неможели да сключат такъв договор , даже и нищо неможаха да ми кажат по въпроса за изискванията, би ли ми казал накратко какви са изискванията от това което си спомняш от към фирма и тем подобни
- marian860914
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|