начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

Проблем със сайта на ТР?

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Проблем със сайта на ТР?

Мнениеот michoni » 07 Мар 2011, 12:03

Здравейте колеги,

От няколко дни се опитвам да направя проверка в сайта на ТР за движението на няколко фирми, но ми се случва следното: влизам в сайта, отваря ми се началната страница без проблем, и когато дам на Справки, ми излиза бял екран с единствен черен надпис - Service Unavailable. Не разбирам много от компютри, ама си мисля че няма как да е от мен, при положение, че началната страница ми се отваря. Да не би да има някаква промяна, за която не знам и да трябва да "ъпдейтвам" нещо?
michoni
Потребител

Re: Проблем със сайта на ТР?

Мнениеот donna » 07 Мар 2011, 12:28

Здравеи michoni, не съм те срещала отдавна тука . Проблема е на ТР ,не е при тебе и на мен често ми се случва това за което пишеш ...и започва едно вардене кога ще се оправи страницата , приеми ,че се е бъгнала.
donna
Старши потребител

Мнениеот michoni » 07 Мар 2011, 12:45

Благодаря, donna :)
Нищо ново под слънцето, с други думи.... Като се замисля, по-добре проблемът да беше в мен, че щеше да се оправи по-бързо ;)

Иначе аз съм си тука, и с удоволствие следя дискусиите, а като мога и помагам. Спорна седмица!
michoni
Потребител

Мнениеот usra_ovcova » 08 Мар 2011, 22:05

Точно вчера говорих с една колега за сайта на ТР....да ми провери нещо в него.
От нея разбрах, че през деня "не работи", а през нощта и тя си прави справки и си тегли документи късно вечер или много рано сутрин - 3-4-5 часа...
... ще се радвам да съм била полезна...
usra_ovcova
Потребител

Мнениеот monteskio » 08 Мар 2011, 22:23

Колега Искра Онцова,

Добре се представяте в предаването по телевизията - гледах последното - със сметката за В и К )))).

Адвокатите обаче са малко слаби - да вземем да се цаним някои от лекс ли ? ))))))
/ в кръга на шегата разбира се /
"Divide еt impera" !
monteskio
Активен потребител

Мнениеот pdimitrow » 09 Мар 2011, 10:50

И при мен най - редовно се получава ама като натиснеш няколко пъти F5 (обновява страницата) на 10-ия път примерно се отваря.
pdimitrow
Потребител

Мнениеот damme » 12 Мар 2011, 23:53

Да, рефрешвате страницата 4-5 пъти и се получава.
damme
Младши потребител

Мнениеот michoni » 14 Мар 2011, 12:28

Благодаря за помощта, стана с рефрешването :)
Понякога от 5-я път, понякога от 15-я, ама и на това трябва да сме доволни....

Лек ден на всички!
michoni
Потребител

Мнениеот i.georgieva » 14 Мар 2011, 13:44

И аз се измъчих, и то когато при мене имаше клиенти, които чакаха за да им дам становище по казус за Др. договор на ООД-то им и като се ядосах много взех, че се обадих на телефон на зам. директор по техническите въпроси. Обади се някаква дама, която не се представи, но се извини много любезно, че имат софтуерен проблем , работят и ще се постараят да го отстранят във възможно най-кратък срок. Това беше преди около месец ... Най-лесно се влиза късно вечер или в почивните дни.
i.georgieva
Младши потребител

Назад към Търговско право