Здравейте колеги,
От няколко дни се опитвам да направя проверка в сайта на ТР за движението на няколко фирми, но ми се случва следното: влизам в сайта, отваря ми се началната страница без проблем, и когато дам на Справки, ми излиза бял екран с единствен черен надпис - Service Unavailable. Не разбирам много от компютри, ама си мисля че няма как да е от мен, при положение, че началната страница ми се отваря. Да не би да има някаква промяна, за която не знам и да трябва да "ъпдейтвам" нещо?
- Дата и час: 27 Ное 2024, 01:22 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Проблем със сайта на ТР?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Проблем със сайта на ТР?
Здравеи michoni, не съм те срещала отдавна тука . Проблема е на ТР ,не е при тебе и на мен често ми се случва това за което пишеш ...и започва едно вардене кога ще се оправи страницата , приеми ,че се е бъгнала.
- donna
- Старши потребител
Благодаря, donna
Нищо ново под слънцето, с други думи.... Като се замисля, по-добре проблемът да беше в мен, че щеше да се оправи по-бързо
Иначе аз съм си тука, и с удоволствие следя дискусиите, а като мога и помагам. Спорна седмица!
Нищо ново под слънцето, с други думи.... Като се замисля, по-добре проблемът да беше в мен, че щеше да се оправи по-бързо
Иначе аз съм си тука, и с удоволствие следя дискусиите, а като мога и помагам. Спорна седмица!
- michoni
- Потребител
Точно вчера говорих с една колега за сайта на ТР....да ми провери нещо в него.
От нея разбрах, че през деня "не работи", а през нощта и тя си прави справки и си тегли документи късно вечер или много рано сутрин - 3-4-5 часа...
... ще се радвам да съм била полезна...
От нея разбрах, че през деня "не работи", а през нощта и тя си прави справки и си тегли документи късно вечер или много рано сутрин - 3-4-5 часа...
... ще се радвам да съм била полезна...
- usra_ovcova
- Потребител
Колега Искра Онцова,
Добре се представяте в предаването по телевизията - гледах последното - със сметката за В и К )))).
Адвокатите обаче са малко слаби - да вземем да се цаним някои от лекс ли ? ))))))
/ в кръга на шегата разбира се /
Добре се представяте в предаването по телевизията - гледах последното - със сметката за В и К )))).
Адвокатите обаче са малко слаби - да вземем да се цаним някои от лекс ли ? ))))))
/ в кръга на шегата разбира се /
"Divide еt impera" !
- monteskio
- Активен потребител
И при мен най - редовно се получава ама като натиснеш няколко пъти F5 (обновява страницата) на 10-ия път примерно се отваря.
- pdimitrow
- Потребител
Да, рефрешвате страницата 4-5 пъти и се получава.
- damme
- Младши потребител
Благодаря за помощта, стана с рефрешването
Понякога от 5-я път, понякога от 15-я, ама и на това трябва да сме доволни....
Лек ден на всички!
Понякога от 5-я път, понякога от 15-я, ама и на това трябва да сме доволни....
Лек ден на всички!
- michoni
- Потребител
И аз се измъчих, и то когато при мене имаше клиенти, които чакаха за да им дам становище по казус за Др. договор на ООД-то им и като се ядосах много взех, че се обадих на телефон на зам. директор по техническите въпроси. Обади се някаква дама, която не се представи, но се извини много любезно, че имат софтуерен проблем , работят и ще се постараят да го отстранят във възможно най-кратък срок. Това беше преди около месец ... Най-лесно се влиза късно вечер или в почивните дни.
- i.georgieva
- Младши потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|