Здравеите на Всички !
Въпросат ми е как мога да извадя лиценз за заложна къща от каде се вади, колко струва, по принцип каква е цялата процедура.
В момента съм в чужбина и несъм запознат с тея работи щте съм ви много благодарен ако ми обясните подробно.
Благодаря предварително.
- Дата и час: 27 Ное 2024, 07:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
лиценз за заложна къща
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: лиценз за заложна къща
Може и да бъркам, но мисля,че БНБ издава лицензиите за кредитни институции, валутни бюра и заложни къщи. Нека кажат и колегите.
Поздрави
Поздрави
-
deforse - Младши потребител
Re: лиценз за заложна къща
traqnn написа:Здравеите на Всички !
Въпросат ми е как мога да извадя лиценз за заложна къща от каде се вади, колко струва, по принцип каква е цялата процедура.
В момента съм в чужбина и несъм запознат с тея работи щте съм ви много благодарен ако ми обясните подробно.
Благодаря предварително.
Не става така.Няма "лиценз за заложна къща", но се минава сложна процедура, включваща няколко регистрации.От гледна точка на данъчното право и данъчното облагане на заложни къщи също има няколко "тънкости".Досега съм регистрирал няколко.Ако имаш желание си включи личните съобщения за координати.
- lucius_seneca
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|