- Дата и час: 30 Ное 2024, 14:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
VIVACOM
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
VIVACOM
Понеже съм варзан с тях,има нещо в начина им на договаряне ,което не е добре за всички клиенти.Имам предвид следнота:слючвам договори за ползването на на три техни услуги,а накрая ми идва обща фактура.При проблем за един от номерата,се спира цялата услуга и за другите.Не мисля,че това е начина да те накарат да си платиш,а клиента хем няма услуга,хем трябва да продължава да плаща абонамента за година или две.Може би Комисия за потребителите трябва да направи нещо по въпроса,не знам.Предполагам,че така работят и другите мобилни оператори
- dido60
- Младши потребител
Re: VIVACOM
Сключвате договор за ползването на пакет услуги, а с фактурата си плащате абонамента за този пакет услуги.. Не Комисията за защита на потребителите, а пазара и клиентите в случая могат да променят политиката на мобилния оператор в тази посока.. Щом клиентите не харесват този вариант, просто не го използват - това е нормалния начин да накарат оператора да се откаже от него, след като видят, че води до отлив на клиенти.
- microfinance
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|