начало

ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право

Инструкция за контрола по разходите на ДОО

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Инструкция за контрола по разходите на ДОО

Мнениеот a1z21 » 12 Яну 2010, 10:39

Здравейте колеги. Имам една ограмна молба - спешно ми трябва Инструкция за контрола по разходите на ДОО и реализиране на административно - наказателна отговорност, утвърдена със Заповед № 317/25.06.2009 година на Управителя на НОИ. Последната ми е необходима, за да обжалвам решение на Директора на НОИ по ревизионен акт за начет, където се твърди, че ревизионният акт не следва да има изходящ номер и дата, на която е съставен, а само подпис и дата на получаване. Предварително благодаря за съпричастостта. Инструкцията може да ми я изпратите на email - a1z2@abv.bg
a1z21
Младши потребител

Re: Инструкция за контрола по разходите на ДОО

Мнениеот a1z21 » 13 Яну 2010, 20:52

Колеги, моля ви за помощ - според Вас следва ли да има изходящ номер и дата ревизионния акт за начет, имайки предвид горецитираната инструкция и обр. КРД 13. Предварително благодаря за съпричастността.
a1z21
Младши потребител

Назад към Данъчно право