начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

МОЙ ДОСТАВЧИК МИ Е ПУСКАЛ ФАКТУРИ, ЗА КОИТО НЕ ЗНАМ

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

МОЙ ДОСТАВЧИК МИ Е ПУСКАЛ ФАКТУРИ, ЗА КОИТО НЕ ЗНАМ

Мнениеот roni2102 » 25 Ное 2012, 15:06

ИМАМ СЛЕДНИЯ ПРОБЛЕМ: ПРАВИ МИ СЕ РЕВИЗИЯ И МОЙ ДОСТАВЧИК МИ Е ПУСКАЛ ФАКТУРИ, ЗА КОИТО НЕ ЗНАМ И НЕ ПРИТЕЖАВАМ. ТОЙ СИ ГИ Е ВПИСАЛ В ДНЕВНИЦИТЕ И СИ Е ИЗЧИСТИЛ СКЛАДА. АЗ СЪМ ПОДАЛ МОЛБА ДО ПОЛИЦИЯТА НО СЕ БАВИ ОБРАЗУВАНЕТО НА СЪДЕБНО ДЕЛО А ДАНЪЧНИТЕ МИ ПИШАТ АКТ. КАК ДА СПРА ТОВА ИЛИ ДА ДАКАЖА ЧРЕ НЯМАМ ПОЛУЧЕНИ ТАКИВА ДОСТАВКИ И НЯМА ПОДПИСАНИ ОТ МЕН ДОСТАВКИ.

БЛАГОДАРЯ
roni2102
Нов потребител

Re: МОЛБА ЗА СЪДЕЙСТВИЕ

Мнениеот prnedev » 13 Дек 2012, 01:16

И ЗА КАКВО ВИ ПИШАТ АКТ ДАНЪЧНИТЕ? ЧЕ НЕ СТЕ "ТОЧИЛ" ДДС, НА КОЕТО СТЕ ИМАЛ ПРАВО ПО ФАКТУРИТЕ НА ВАШИЯТ ДОСТАВЧИК ЗА СТОКИТЕ, КОИТО СТЕ КУПИЛ, КОГАТО СИ Е ЧИСТИЛ СКЛАДА? ВЯРНО СИ Е ЗА ПОЛИЦИЯ РАБОТАТА
prnedev
Активен потребител

Re: МОЛБА ЗА СЪДЕЙСТВИЕ

Мнениеот emilgrigorov » 13 Дек 2012, 10:00

Че я няма стоката, затова. И дължи ДДС. Глупава история. Дори да е открадната, пак дължи ДДС, ужас.
Намерете си добър адвокат.
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Re: МОЙ ДОСТАВЧИК МИ Е ПУСКАЛ ФАКТУРИ, ЗА КОИТО НЕ ЗНАМ

Мнениеот prnedev » 06 Яну 2013, 19:07

Григоров, за покупки става дума, не за продажби ;-) Какво ДДС да дължи. Така и не стана ясно за какво му пишат акт. Едва ли е за това, че не е отчел покупки, които не ги е купил.
За всичките ми години само един път са ме питали данъчните за едни салами, купени от Метро, и дори не се наложи писмени обяснения да правя.
А че адвокат му трябва, трябва му ;-)
prnedev
Активен потребител

Re: МОЙ ДОСТАВЧИК МИ Е ПУСКАЛ ФАКТУРИ, ЗА КОИТО НЕ ЗНАМ

Мнениеот thebeast » 07 Яну 2013, 23:01

Да възпроизведе акта във форума, ние ще му напишем жалбата :D
thebeast
Потребител

Назад към Данъчно право