начало

Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна

Напускане поради забавено месечно възнаграждение

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Напускане поради забавено месечно възнаграждение

Мнениеот rradev » 29 Юни 2016, 16:25

Здравейте,
Месечното ми възнаграждение за пореден месец се бави, миналия месец беше 6 дена след крайния срок и реших, че е единичен случай и не предприех нищо, но този месец ми се забави отново този път с 1 ден, интересува ме, мога ли да напусна без предизвестие, при положение, че забавянето е само 1 ден и какво обезщетение ми се полага, освен не изплатената заплата за Май, изработената за Юни? Полага ли ми се 1 заплата и за едномесечното предизвестие вписано в трудовият ми договор и след напускане какво обезщетение за безработица ми се полага, при положение, че имам трудов стаж повече от 6 години без прекъсване.

Дали обезщетението, ще бъде минимума от 7.20 на ден или 60% от среднодневния осигурителен доход за последните 24 месеца?
rradev
Нов потребител

Назад към Трудово право