начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Трудови отношения с фирма базирана в Германия

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Трудови отношения с фирма базирана в Германия

Мнениеот best1313 » 26 Дек 2012, 18:11

Здравейте,

Наскоро ми беше направено предложение за работа от фирма която е базирана в Германия. Спецификата на работата ми позволява да я върша от тук в България. Поради липсата на какъвто и да е опит в подобни трудови отношения с работодател базиран в чужбина някой може ли да ме посъветва как се постъпва в този случай (договори/данъци/между банкови операции).

Благодаря предварително
best1313
Нов потребител

Re: Трудови отношения с фирма базирана в Германия

Мнениеот neutralen » 26 Дек 2012, 21:31

Поискай писмен договор - там пише всичко. С този договор върви при адвокат. Няма как тук във Форума някой да ти отговори без да е видял договора, който ти предлагат. :D
neutralen
Активен потребител

Назад към Трудово право