начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Чл.327 - въпрос

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Чл.327 - въпрос

Мнениеот dusty8 » 22 Яну 2013, 15:17

Здравейте,

Имам следния казус - напускам по чл.326 с предизвестие, доесега съм бил на безсрочен трудов договор. След като премислих нещата обаче, за да мога да взимам 60% обезщетение, реших, че може би ще е по-добре да напусна по чл.327 т.2, тъй като така или иначе редовно ни бавят заплатите с по няколко дни.
Въпроса ми е - мога ли да напусна по чл.327 при положение че в момента съм в предизвестие? Това, че напускам по чл.327 ще има ли някакви последици за фирмата?(не искам да има).

И още един въпрос - обезщетението от 60% кой точно го плаща - работодателя или НОИ.

Благодаря предварително!
dusty8
Нов потребител

Re: Чл.327 - въпрос

Мнениеот dusty8 » 29 Яну 2013, 14:21

Плийз хелп? :)
dusty8
Нов потребител

Назад към Трудово право