Здравейте, колеги!
Търся каквито и да било материали и информация относно изпита по Търговско право при Камелия Касабова.Преподавал ми е проф.Иван Владимиров, но за съжаление поради тежка бременност ми се наложи да прекъсна и сега трябва да положа изпит при друг преподавател - Касабова.Но нито имам учебник, нито лекции, абсолютно нищо.Единственото което разбрах е, че не е добра идея да си използвам старите лекции и учебник на Владимиров.
Много моля, колеги, помагайте...това ми е последният останал изпит и трябва да се дипломирам, а се намирам в пълна безизходица
За контакти - enisldva@abv.bg
- Дата и час: 24 Ное 2024, 02:11 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Търговско право - Камелия Касабова
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Търговско право - Камелия Касабова
Едва ли ще имате проблем, ако ползвате учебника на проф. Владимиров. Разбира се съобразете материала с промените в Търговския закон и със Закона за търговския регистър. Наблегнете на дружественото право и търговската несъстоятелност, с оглед на академичния профил на преподавателя. Нямам впечатления дали г-жа Касабова е писала учебник, но има няколко студии, не е зле да ги прочетете. На проф. Голева учебника също е добър, по-достъпен е от този на проф. Владимиров, макар и по-непълен (въпреки че е в два тома).
Желая Ви успех!
p.s. не виждам защо да е пълна безизходицата, кога Ви е изпита? две седмици са предостатъчно да се подготвите прилично, ако нямате някакви големи пропуски в предишните курсове (ГП, ОП, ВП и т.н.)
Желая Ви успех!
p.s. не виждам защо да е пълна безизходицата, кога Ви е изпита? две седмици са предостатъчно да се подготвите прилично, ако нямате някакви големи пропуски в предишните курсове (ГП, ОП, ВП и т.н.)
- monz67
- Младши потребител
Две седмици по Търговско право ми звучи несериозно.
Бих препоръчал проф. Калайджиев, проф. Герджиков (коментарите на ТЗ) и учебниците на проф. Стефанов.
Успех!
Бих препоръчал проф. Калайджиев, проф. Герджиков (коментарите на ТЗ) и учебниците на проф. Стефанов.
Успех!
- jafi_retroto
- Младши потребител
Ако не е посещавала лекциите и месец е малко.
- monz67
- Младши потребител
"Колежке" не обръщайте внимание на колегите, които са се взели твърде на сериозно и от голяма важност не желаят да помогнат!!! Аз ще ви дам лекции, ако сте заинтересована пишете ми на sani_88@abv.bg
- sani_88
- Нов потребител
Нито учебниците на Касабова, Владимиров, Калайджиев и онзи синия с авторския колектив могат да се докоснат до мисловното богатство на най-големите :
Професор доктор Огнян Герджиков и Професор доктор Константин Кацаров
Професор доктор Огнян Герджиков и Професор доктор Константин Кацаров
- advokat__nikolov
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|