- Дата и час: 21 Ное 2024, 19:09 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Лекции по НПК на Чинова
|
|
Re: Лекции по НПК на Чинова
Може ли и на мен да ги изпратите - niq1982@abv.bg. Моля, моля!
Ще ми се да ги прегледам преди изпита за младши прокурори, тъй като на мен ми е преподавала Трендафилова и чета по енйни лекции, но нали Чинова ще е в комисията.........................
Така че ако някой колега ми ги изпрати в най - скоро време, ще съм му изключително благодарна=
Ще ми се да ги прегледам преди изпита за младши прокурори, тъй като на мен ми е преподавала Трендафилова и чета по енйни лекции, но нали Чинова ще е в комисията.........................
Така че ако някой колега ми ги изпрати в най - скоро време, ще съм му изключително благодарна=
- niq1982
- Младши потребител
колеги моля да ми пратите и на мен лекциите на проф.Чинова. Предварително МНОГО БЛАГОДАРЯ s.n.69@abv.bg
- oleandar
- Младши потребител
здравейте колеги ако може някой да ми прати лекции на проф Чинова по новия NПК на емейл p_demireva@yahoo.fr Успех на всичКИ
- petetofr
- Нов потребител
Тези лекции явно са много ценни.
При все да няма отговор дали сте ги получили/ липсват и благодарности в тази насока/, моля ако някой ги има да ми пише на ЛС.
При все да няма отговор дали сте ги получили/ липсват и благодарности в тази насока/, моля ако някой ги има да ми пише на ЛС.
- Гост.
- Старши потребител
Kolegi , molq vi i az za lekciite na Profesor Chinova!!!!
vili_kostadinova@abv.bg
Blagodarq predvaritelno!
vili_kostadinova@abv.bg
Blagodarq predvaritelno!
- vilinka
- Нов потребител
Yea-h-h Пускам този пост само защото на front-page на форума, без нея излизат само мои мнения - за дъпълване на картинката . После ще направя ctrl+prtScr и ще си я запазя за вековете Графомания...
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
-
gudio - Активен потребител
Хора,вземете че разберете материята,а не мислете че като имате лекции на някой признат юрист като Чинова и ви се решава проблема!И бъдете претенциозни и заядливи и вече сте Чинове
- danirak21
- Нов потребител
Колеги, може ли да пратите лекциите на: dmochev@abv.bg
Благодаря много!
Благодаря много!
- memmis
- Нов потребител
Колеги,може ли да ми ги пратите и на мeн :judex@abv.bg. Благодаря ви предварително!
- judex
- Младши потребител
Здравей Doranka!
Искам да те помоля да ми изпратиш и на мен лекциите на проф. Чинова.
Опитах се да ги изтегля от lekcii.pravo@gmail.com , но ми съобщиха, че е сменена паролата. Поради тази причина се надявам да ми ги изпратиш на vanq007@abv.bg .
Предварително ти благодаря!
Колеги,за пореден път ще напиша,че лекциите на проф.Чинова са [/b[b]]качени на lekcii.pravo@gmail.com с парола vzaimopomosht
ако случайно някой не може да ги изтегли,да пише и ще му ги изпратя-не е удобно да разпращам на всички мейли по отделно!
Искам да те помоля да ми изпратиш и на мен лекциите на проф. Чинова.
Опитах се да ги изтегля от lekcii.pravo@gmail.com , но ми съобщиха, че е сменена паролата. Поради тази причина се надявам да ми ги изпратиш на vanq007@abv.bg .
Предварително ти благодаря!
Колеги,за пореден път ще напиша,че лекциите на проф.Чинова са [/b[b]]качени на lekcii.pravo@gmail.com с парола vzaimopomosht
ако случайно някой не може да ги изтегли,да пише и ще му ги изпратя-не е удобно да разпращам на всички мейли по отделно!
- vi_key
- Нов потребител
Пише, че паролата е сменена.
- coelum
- Нов потребител
Моля да ги изпратите и на мен! email: radosveta.momchilova@abv.bg Предварително благодаря, колеги! Успех на всички ви!
- desire____
- Нов потребител
Колеги, ще изпратя на всеки от вас, който ми преведе 10лв на банкова сметка. ако проявявате интерес пишете на лични.
Юризмът не е лъжица за всяка уста!
- votpuska
- Потребител
Ще помоля и аз goranka да ми изпрати лекциите по НПК на Чинова на емейл: seliza@mail.bg.
Имам проблем с отварянето на lekcii.pravo@gmail.bg.
Благодаря предварително
Имам проблем с отварянето на lekcii.pravo@gmail.bg.
Благодаря предварително
- seliza12
- Нов потребител
Поровете малко в нета и ще намерите лекции. Скоро свалих от няколко сайта, но не си спомням кои бяха. Този месец излиза и нейна книга http://ciela.bg/books/book/dosdebnoto-p ... ktika/1648. , която изглежда е по-подробна от досегашните.
- jivko1
- Потребител
jivko1 написа:Този месец излиза и нейна книга http://ciela.bg/books/book/dosdebnoto-p ... ktika/1648. , която изглежда е по-подробна от досегашните.
Книгата е излязла и вече може да бъде закупена. Днес я видях в книжарницата на съда.
Едно е сигурно, ще се купува.
- sunnyset
- Потребител
Каквото и да четете, колкото и да знаете, молете се проф. Чинова да е в настроение, защото иначе и да знаете нещо ще го забравите
- n6391
- Потребител
Е не стряскайте колегите, не е толкова страшна, но със сигурност е най-добре изпитващия, който и да е той, да е в добро настроение.
- jivko1
- Потребител
|
|