начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

tursja materiali za durzhavni izpiti...

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

tursja materiali za durzhavni izpiti...

Мнениеот nedouchil, no s zhelanie » 26 Сеп 2005, 11:12

Zdaveite!
Sram-nesram nai setne trjabva i az da si vzema durzhavnite izpiti, 4e po4ti 10 ogodini ve4e kakvo li ne pravih. Ama mi trjabva pomosht s lekcii, u4ebnici...NA VSEKI 6TE SUM BLAGODAREN DA OTKLIKNE! I goljamo cherpene 6te ima, nezavisimo ou rezultata ;) Molja, pi6ete mi po email na: aaron@mail.orbitel.bg
nedouchil, no s zhelanie

Мнениеот snejanka » 26 Сеп 2005, 11:36

i sega shte se qwqwam.. imam nqkoj razrabotki i az tyrsq materiali po finansovo, neznam ima li promeni, ot koga sa poslednite, mnogo sym obyrkana:) ot kyde si, moga da ti dam kakvoto imam i ako namerish neshto po finansovo..:)
snejanka

Мнениеот Гост » 26 Сеп 2005, 17:47

Здравейте!

Аз също ще се явявам сега на държавни изпити. А толкова съм объркана и не зная от къде да започна... :roll: Дори още не зная датите за изпитите - следвам във Великотърновския университет, а разбрах, че за СУ датите вече са ясни. Опитвам се да опреснявам знанията си по гражданско право, но изобщо пълна каша! Повечето неща съм ги забравила :shock: Ще видя с какво мога да помогна, но май моите нещица са поостарели и не са толкова актуални.
Та, ако някой може да помогне с някой материал, моля да го пусне и на мен на е-майл :

semra_ch@abv.bg

Благодаря предварително!!!
Гост

Назад към Конкурси, изпити