начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

КАЗУСА ЗА МЛ. ПРОКУРОРИ - ПОМОЩ!!!!!!!!!

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

младши прокурори - КАЗУС

Мнениеот St5 » 17 Окт 2005, 12:40

обидните квалификации от типа НАГЛОСТ" И прочие моля, да се използват по предназдначение.
тук е форум за общи дискусии на който съм поставила проблем за разрешение и моля за съвет колегите ЮРИСТИ, като моля "КОЛЕГИТЕ ПРОСТАЦИ" да не взимат отношение по така зададената тема от мен.
St5

младши прокурори - КАЗУС

обидните квалификации от типа НАГЛОСТ" И прочие моля, да се използват по предназдначение.
тук е форум за общи дискусии на който съм поставила проблем за разрешение и моля за съвет колегите ЮРИСТИ, като моля "КОЛЕГИТЕ ПРОСТАЦИ" да не взимат отношение по така зададената тема от мен.
St5

младши прокурори - КАЗУС

St5

Мнениеот Гост » 17 Окт 2005, 12:42

А къде е мястото на НАГЛЯРИТЕ? Мисля, че от нагляр до простак разликата е един к*р място. Ако мериш по моя няма и толкова :D
Гост

Мнениеот Гост » 17 Окт 2005, 22:33

Ами колега, дайте да го видим този казус! Изложете го, как да вземе отношение някой!?!
Гост

Предишна

Назад към Конкурси, изпити