начало

Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски

tursja materiali za durzhavni izpiti...

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

tursja materiali za durzhavni izpiti...

Мнениеот nedouchil, no s zhelanie » 26 Сеп 2005, 11:12

Zdaveite!
Sram-nesram nai setne trjabva i az da si vzema durzhavnite izpiti, 4e po4ti 10 ogodini ve4e kakvo li ne pravih. Ama mi trjabva pomosht s lekcii, u4ebnici...NA VSEKI 6TE SUM BLAGODAREN DA OTKLIKNE! I goljamo cherpene 6te ima, nezavisimo ou rezultata ;) Molja, pi6ete mi po email na: aaron@mail.orbitel.bg
nedouchil, no s zhelanie

Мнениеот snejanka » 26 Сеп 2005, 11:36

i sega shte se qwqwam.. imam nqkoj razrabotki i az tyrsq materiali po finansovo, neznam ima li promeni, ot koga sa poslednite, mnogo sym obyrkana:) ot kyde si, moga da ti dam kakvoto imam i ako namerish neshto po finansovo..:)
snejanka

Мнениеот Гост » 26 Сеп 2005, 17:47

Здравейте!

Аз също ще се явявам сега на държавни изпити. А толкова съм объркана и не зная от къде да започна... :roll: Дори още не зная датите за изпитите - следвам във Великотърновския университет, а разбрах, че за СУ датите вече са ясни. Опитвам се да опреснявам знанията си по гражданско право, но изобщо пълна каша! Повечето неща съм ги забравила :shock: Ще видя с какво мога да помогна, но май моите нещица са поостарели и не са толкова актуални.
Та, ако някой може да помогне с някой материал, моля да го пусне и на мен на е-майл :

semra_ch@abv.bg

Благодаря предварително!!!
Гост

Назад към Конкурси, изпити